Over ons

Van Zuiden Communications kent een lange geschiedenis in de gezondheidszorg. Oprichter Loek van Zuiden heeft een jarenlange ervaring als uitgever. Hij begon in 1983 met de Medicus, een krant voor de gezondheidszorg. 

In 1993 werd Van Zuiden Communications B.V. opgericht. Binnen Van Zuiden Communications is er veel ervaring opgedaan met het produceren van diverse producten, o.a. zakboekjes, richtlijnen en kranten. Later kwamen hier digitale producten bij.

Op 24 april 2018 heeft Van Zuiden Communications B.V. de Medidact tak van het bedrijf aan Springer Healthcare verkocht (persbericht). Mecosud gaat met een deel van de activiteiten van Van Zuiden Communications B.V, zoals hierboven, genoemd door.

Onder de handelsnaam van Zuiden Communications blijft Mecosud B.V. zich bezig houden met het uitgeven van zakboekjes, boeken, apps en educatieve projecten gericht op de gezondheidszorg.

Uiteraard zijn er ook nieuwe activiteiten, Robbert van Zuiden houdt zich bezig met het ontwikkelen van diverse online producten. Robbert heeft een jarenlange ervaring in het online landschap. Hij heeft een uitgebreide ervaring met het ontwikkelen van digitale producten voor de gezondheidszorg, start-ups met een educatief en marketing aspect en heeft een sterk oog voor creëren van gebruiksvriendelijke producten. Samen zijn zij een goed team.. Ervaring gecombineerd met vernieuwing.

Denkt u dat wij u van dienst kunnen zijn, neemt u dan gerust contact met ons op. In het kort houden wij ons bezig met de volgende werkzaamheden:

  • Uitgeven van boeken en tijdschriften,
  • Ontwikkeling van websites (publiek, e-learning, webapps, etc.),
  • Ontwikkeling van apps voor iOS en Android,
  • UI/UX design,
  • Advies en training.