Van Zuiden communications

UITGEVER VAN VAK- EN CONGRESNIEUWS

  VaknieuwsVaknieuws

  Met nieuws uit uw vakgebied willen wij de medisch specialist en andere zorgprofessionals op de hoogte brengen van recente ontwikkelingen. Medidact brengt u nieuws over de professionele actualiteit onder meer door interviews met vooraanstaande specialisten.
  Bekijk al het vaknieuws op medidact.com

  CongresnieuwsCongresnieuws

  Het is voor de medisch specialist niet altijd mogelijk om aanwezig te zijn bij belangrijke Internationale of Nederlandse congressen. Medidact zal u door korte berichten, video-interviews en updates op de hoogte brengen van belangrijk congresnieuws.

  Bekijk al het congresnieuws op medidact.com

  Medische contentMedische content

  Medische casuïstiek ofwel case reports vervult een belangrijke rol die onmisbaar is voor de vooruitgang van de geneeskunde. Immers, veel nieuwe ideeën in de klinische geneeskunde ontstaan door klinische waarnemingen van alerte clinici en/of onderzoekers bij individuele patiënten. Medidact brengt u casuïstiek ingebracht door uw collega’s.
  Bekijk alle medische content op medidact.com

  VideoVideo

  Door middel van online video brengt Medidact u binnen 3-5 minuten op de hoogte van ontwikkelingen op uw vakgebied en nieuws vanuit belangrijke Internationale congressen.
  Bekijk alle video op medidact.com